dimarts, 13 de novembre del 2012

Llibertats de tota mena.

Demà és 14-N, i el sector productiu de la societat fa vaga per reivindicar els seus drets, i millores de tota mena per un món amb menys diferències entre rics i pobres, on el col-lectiu guanya.
Per contra hi ha l'individualisme més tossut que si segueix tant egoista i especulador acabarà amb les lluites del poble, perquè al poble li costa tenir una mentalitat unida on tots remem cap al mateix lloc, i que de ben segur hi ha traïdors, covards, i fugitius que ens venen a l'atzar del mercat.
Ja crec, que avui, les úniques llibertats que es respecten entre ciutadans, són les individuals, i en última instància, la llibertat sexual és l'única que sembla seguir el seu camí amb pas fort i definit, aquesta que va quedar torbada pel SIDA, ja s'està paliant, i l'individu ho té fàcil per no està sol.
Llavors perquè no funcionen les llibertats en grup, és potser que no ens sabem imaginar una manifestació orgàsmica que dongui plaer individual a diferents nivells per a tothom, i que tots sortíssim amb un somriure cap a casa perquè ens han esquitxat els nostre drets ben endins, i amb vaselina?
La llibertat sexual, està molt bé, però n'hi ha d'altres, no tant punyents per l'ego, però igualment necessàries per tenir relacions satisfactòries entre ciutadans que estimen la mateixa societat.

Roc 




.