dimarts, 2 d’octubre del 2012

El discurs del President

Ahir al vespre es va fer l'entrevista del President de Catalunya per TV3, va ser molt revelador per a tot ciutadà, el president està disposat a començar una nova línia política on la independència sembla que és en el full de ruta.
Moltes de les qüestions que es van parlar es van basar en l'opinió del poble, i els polítics diuen ara que el poble és sobirà, té dret a decidir,  té dret a ser escoltat, i a perdre la por.Potser arriba tard?
Llàstima però, que el context sigui de Crisi Total, i que ens faran sentatge amb la ruïna del país, quan ningú sap ben bé qui s'ha quedat els diners de tanta especulació.
Llàstima que abans d'haver reaccionat ja han espremut la societat de tal manera que no creiem en els canvis, i encara menys radicals.
Llàstima que la crisi ha demostrat l'egoísme de la gent, que la crisi ha acabat amb la tolerància, i en la solidaritat. Llàstima que el dret a decidir sigui ara una cosa 100% individual.
Qui recorda ara els primers independentistes? Crec que el moviment ara està de moda, i em fa por pensar que la gent més conservadora es faci enrrera. Aquells que van començar contra aquells que la volen acabar.
Abans la Independència era un mercat alternatiu, i per això mateix el van ensorrar. Ara és la moda i tothom es posa els mateixos pantalons.
Abans la solidaritat per a la Independència era alternativa, ara té un preu, el que posa la crisis. I en la meva, personal, sensació d'esgotament,demanar un últim esforç és una mica injust pels qui volem ser i serem Catalunya Lliure, desde el primer dia d'alternatiu, fins l'últim de burocràtic, legal, oficial, i declarada la independència, en un Estat propi, per fi!

Roc