dimecres, 2 de març del 2011

LES ALTRES REVISTES

"St Feliu Respon" es una revista amb criteris d´independència, de rigor informatiu i de sólids continguts per abordar els problemes i conflictes reals de la societat. Es una revista que tracta temes polemics com l´assumpte del metro, el finasçament del soterrament, la viabilitat econòmica per a la ciutat dels plans urbanístics, els impostos municipals, els serveis de neteja, jardineria, manteniment de la ciutat...
La nostra ciutat necessita generar política, però bona política, amb governants centrats en la veritat, l´eficàcoa i la responsabilitat.
La revista "De bat a bat" dels germans Puertas volia ser un projecte diferent al "Va i ve " i la "Vinye del Puntaire". L´assumpte era pelut, massa arriscat, però els propòsits van ser engrescadors. "De bat a bat" va introduir ple de la xarxa. innovació en l´àmb del disseny i protagonisme de les entitats ciutadanes. No cal dir que la revista era plural i integradora. Aixì ho testimonia gent com Maria Coscoll, Jprdi Ferrer, NÚria Xarau o Evas Rosas. Aquesta revista va oferir un marc idoni per a filar opinió i debat però la seva empenta va esfondrar-se al cap d´un any.
Juan Antonio