dimarts, 26 de juny del 2012

EURO VEGAS

Aquests dies arriba l'hora de la veritat pel que fa aquest projecte de petita ciutat del joc, i de l'oci.
Crec sincerament que perdre aquesta batalla amb Madrid serà una decepció per a molta gent, i jo també sóc pertidari de que  es faci a Barcelona.
El joc és una mica perillós, i pot ser una enfermatat molt complexe, no s'ha de prendre en broma, però també és un invent molt antic, l'atzar de fet a l'home, li procupa desde fa milers d'anys, com els prejudicis, el vici, la delinqüència, les drogues, la prostitució, i d'altres filigranes del destí, que es donarant cabuda en un sol espai.
S'ha de ser una mica bandarra per estar-hi a favor, ja ho sé, però no per això deixarà d'existir la part oscura del nostre èsser, de la nostra naturalesa curiosa, misteriosa i suïcida.
És una mica sinistre que això pugui ser un negoci legal, però els clients hi són garantitzats.
Possiblament denota la doble moral de la nostra societat, la sagrada festa, contra la salut pública del ciutadà,el teu propi benestar contra l'atzar d'un joc, i allò conservador d'una bona gestió, prudent i pacient, contra la bogeria d'un dia de rauxa. Potser ho perdràs tot per un somni molt antic, que la sort formi part del teu destí, que l'atzar et somrrigui i et realitzi els teus somnis, i fantasies. Potser però, el joc sigui cruel i macabre i acabis molt pitjor que abans.
Jugar amb diners ho pot fer molt definitiu i amb conseqüències, per això amb conformo a jugar a les cartes amb diner virtual, o apostes absolutament simbòliques, pot ser díficil separar l'esponteneïtat del moment, amb la repercussió de després, al cap i a la fi la banca ja se sap que guanya sempre.

Roc