dimarts, 5 de juny del 2012

Els Simpson

Els Simpson.... No només són la família més famosa d'Amèrica, són com amics de la meva família, són una referència a l'hora de dinar, i de sopar, els Simpson a tota hora fan més que companyia, també donen consell, i et preparen pels imprevistos del dia de demà.
Com sinó algú normal com jo podria imaginar que arriba un familiar a casa i, per exemple s'ha gastat un dineral en una cosa absurda....el fet és que la realitat supera la ficció, i després passa el que passa...
Com sinó es podrien endivinar reaccions absurdes, rereses, o d'altres sorpreses tant inesperades com la vida mateixa.
Són un manual de com enticipar-se a la jugada perqué abans ja ho has vist a la tele, és d'allò més sorprenen com se'n aprén mirant la caixa tonta. Com deien a la Trinca "Guaita què fan ara".
Els Simpson també són una rèplica, caracteritzada, i caracturatitzada, d'una bona gent que intenta viure i sbreviure, en condicions, d'avegades una mica hostils, o que com amínim no són ni de bon troç on voldrien ser en el si de la seva societat.Són incompresos, però incomformistes. Són una mica bojos però espontanis. Són un desastre, però s'estimen.
En fi tant imperfectes com entranyables.Petites escenes de la vida que després passen, i per tant existeixen.

Roc