dimarts, 19 de juny del 2012

cuines

Crema gelada de mango i galeta de coco
250g de polpa de mango, madura i ferma.
250g de formatge fresc i magre(tipus quark)
20g de sucre

Per a la galeta de coco:
50g de coco sec, ratllat
10g de sucre 40 g de clara d'ou
20g de mantega


1.La vigília,talleu la carn de mango a daus d'una mida aproximada d'una mida aproximada d'1 x1cm
dels altres, sobre paper sulfurat, i poseu-los a congelar.
Poseu-los a congelar poseu-los al congelador, en una a capsa adequada, fent pisos de paper i
mango.
2.Tingueu a punt els ingredients de la galeta a temperatura ambient. Mescleu-los molt bé i esteu la
mescla, ben fina , sobre un tapet siliconada.
Feu coure les galetes al forn calent, a 110ºc, 30 min. Deixeu-les refredar i reserveu-les amb una capsa
hermètica.
3.Just al moment de servir les postres, tritureu a thermomix, o amb un brac triturador, els daus de
mango congelador , el formatge magre i el sucre, i obtindreu un pasta fina i cremosa, com una crema gelada.
4.Serviu el gelat en un platet de postres ben bonic, acompanyat de les galetes de coco.
5.Nota: podeu preparar la crema gelada amb fruites de temporada, com cireres, albercocs, préssecs,
peres, prunes o meló.


Anna