dimecres, 25 d’abril del 2012

Que es un llibre d'artista ?

El llibre d'artista és un llibre ideat i treballat com a obra d'art original, ja sigui única o d'una edició molt limitada i numerada.
El llibre es converteix en un suport més, i pot estar format per apunts, pintures, anotacions personals, fotografies, retalls, objectes, etc. Poden participar-hi un o més artistes.[1]
No s'ha de confondre el terme amb el concepte "llibre d'un artista", de gran tiratge, i que normalment presenta la biografia i l'obra de l'artista, i tampoc confondre amb el "llibre de bibliòfil", ideat més per un editor que per un artista.

El Susoespai ens va convidar ahir diada de Sant Jordi, al festival de llibres d'artistes en la Plaça Sant Just de Barcelona on s'exposen any rere any "els llibres d'artistes" de persones d'arreu del món.
Aquest any ens ha convidat especialment per la presentació dels nostres treballs realitzats en la fundació, ja que ens ha fet participe l'artista Elisa Pellacani en la gran festa del llibre i ha inclòs en un llibre de catalags, a la nostre companya Xus com a part creadora de llibre d'artista.

En Miquel i l´Alfons tambè varen exposar els seus treballs en la Plaça de Sant Just. Mostrem el nostre agraïment a Susoespai i en especial a la Fina, per tot el interés i afecte que ens ha demostrat.`