dimarts, 10 d’abril del 2012

Felip de Marichalar

El fill d'Elena es fereix amb una escopeta
 Felip de Metichalar va ser operat ahir a la nit de lesions al peu dret
Felip de Marichalar, fill de la infanta Elena, va ser operat ahir a la nit en un hospital de Madrid de les ferides en un peu després que se li disparés accidentalment un escopeta de perdigons de calibre 36 amb què estava jugant en una finca de Sòria propietat de la família Marichalar. El nen, de 13 anys, estava passant les vacances de Pasqua amb la seva germana, Victòria, i el seu pare, Jaime de Marichalar.
Com a conseqüència del tret, Felip va quedar afectat d'una ferida amb orifici d'entrada i sortida al peu i va ser traslladat tot seguit a un centre sanitari de Sòria on li van practicar les primers cures. Els fets van tenir lloc al voltant de les set del vespre, quan l'exmarit de la infanta Elena i el seu fill estaven fent exercicis de punteria amb una escopeta. Després de rebre els primers auxilis, la família va decidir traslladar el nen a Madrid, on va arribar passades les 10 de la nit sent i el van internar immediatament a la Clínica Quirón, on els metges van acosellar una intervenció quirúrgica per netejar la ferida i retirar les restes de perdigons incrustats al peu dret. L'operació va durar mitja hora i el nen va quedar internat, en observació.
Tot junt produir-se l'accident, Jaime de Marichalar es va posar en contacte amb la infanta Elena, de la qual es va divorcia fa dos anys. La duquessa de Lugo es trobava a Madrid i es va traslladar a la clínica Quirón a esperar que arribés el nen. Després de l'operació , la duquessa de Lugo i el seu exmarit es van quedar amb el seu fill a l'habitació on l'havien traslladat.
Elena va passar la primera part de les vacances de Pasqua amb els seus fills, amb els quals va estar practicant l'esquí a l'estació lleidatana de Baqueira Berit fins dimecres pasat. El Dijous Sant, Felip i Victòria de Marichalar se'n van anar amb el seu pare a Sòria, lloc d'origen de la família Marichalar. La duquessa de Lugo es va quedar a Madrid , on el Divendres Sant va assistir a la processó del Cristo de los Alabarderos  que la Guàrdia Real custodia a les dependències del Palma de Mallorca per reunir-se amb els Reis i els Príncips. 

Del diari "La Vanguardia"
 Vyara