dimarts, 22 de novembre del 2011

Vuitè aniversari de lectures en veu alta

Hoy dia 22 de novembre farà 8 anys que a la biblioteca Montserat Roig de Sant Feliu de Llobregat es porten a terme les "Lectures en Veu Alta".

Les "Lectures en Veu Alta" són una eina pel fomen de la lectura adreçat a la gent gran. un dels grups actualment més amplis i de vegades exclosos dels progames d'activitats de les biblioteques. També ha integrat a altres col.lectius amb dificultats lectores (invidents o amb problemes visuals, persones amb malalties psíquiques o físiques, neolectors adults, nouvinguts...), així com és obert a tots tipus de públic

Amb aquestes accions hem aconseguit: Mostrar un ventall de gèneres literaris i autors diferents; treballar el foment de la lectura; socialitzar a col.lectius que tendeixen a l'aïllament; implicar a molts dels participants en altres activitats de la bibloteca; presentar la biblioteca a altres entitats mesurables.

Mi opinion: yo estuve a la celebración que se hizo por el aniversario y en ella hubo un poco de musica, también habia personas que contaron chistes o leyeron poesias en voz alta. Me gustó mucho lo que prepararon por el aniversario porque las personas que lo hicieron, pusieron sentimientos en todo lo que interpretaron. Además se ve que lo aprendieron de las lecturas de voz alta, lo que significa que la lectura a servido para algo.
También han asistido otros compáñeros como Anna,Sergio, Greis,Francisco y,

Vyara