dijous, 26 de gener del 2017

Exposició "ENTRE TU I JO" de SusoEspai i Urban Gallery

El projecte ENTRE TU I JO ha posat en contacte els participants del SusoEspai amb 14 artistes de diferents disciplines, coordinats per Urban Gallery. Els participants, en grups de set, han treballat amb un artista dialogant sobre l'art i la creació, a fi de intercanviar experiències i fomentar el treball en grup.

S'ha fet conjuntament una obra pictòrica a 16 mans tot compartin vivéncies artisitques. El treball creatiu en grup deixa al marge els personalismes i genera conciència col.lectiva.
L'artista rep una tele en blanc, de grans dimensions, perquè la comenci i hi treballi plàsticament com vulgui. Un cop retornada,, el grup de 7 persones l'ha continuat. Quan han acabat la seva intervenció, l'obra ha retornat a l'artista perquè hi fes el seu tot final. Ha estat un anar i venir de la tela i un diáleg a base de pinzellades.

SUSOESPAI és una associació que vol apropar els museus d'art a l'ambit de la salut mentaal mitjaçant la pràctica de l'artista.
URBAN GALLERY promociona l'art, generant nous espais culturals, compromesa amb la difussió dels diferents llenguatges dels seus artistes.

ENTRE TU I JO ès una aposta per la co-creació, l'art participatiu i lúdic. Perquè estem convençuts que a través del treball creatiu es pot afavorir el procés de trencar barreres i suprimir silencis, buscant alternatives a l'aillament i la marginació.

        EL VALOR DE LA DIVERSITAT I L'ENTENIMENT DE LA DIFERÈNCIA
                         COM A SUBSTRAT DE L'ENRIQUIMENT DE L'ÈSSER HUMÀ.