dimarts, 19 de gener del 2010

CARENCIES DEL MEU POBLE

Jo visc a un poble que es diu Vallirana, m´agrada molt viure en aquest poble, perque m´agrada la vida tranquila i a la urbanització que visc jo es diu Can Rubira.És un poble on hi ha tot tipus de tendes, però tot amb aixó has de sortir del poble per trobar tot el necesari es clar, no és com una ciutat. Aquest poble careix de serveis públics, a Vallirana només tenim els autobussos del Soler i Sauret que van per totes les urbanitzacions de Vallirana, i aquesta mateixa companyia té moltes línees, les que es poden agafar desde Vallirana son, L 50 que arriba a Collblanc ( Barcelona) , la L57 que va fins a Molins de Rei i agafa l´autopista, i la 567 que limita a Molins de Rei i pasa pels ferrocarrils catalans de quatre camins.
La gent jove es queixa i amb raó perque cada vegada que han d´anar de compres tenen que sortir del poble, no hi ha discoteques i molt pocs bars musicals juvenils, hi ha un ambulatori però si tens que anar d´uergència has de corre com molt aprop a l´hospital de Martorell o directament a bellvitge. En aquest ambulatori de Vallirana no hi fan cap tipus de rediografies baja que ens falten coses molt importants has d´anar a Molins. Tampoc hi ha serveis de taxi, no hi ha escoles per fer carreres universitàries ect...
No tenim serveis de bombers, i la policia que hi ha a Vallirana només hi ha la guardia urbana.no hi ha Guardia Civil tenen que venir de San Vicenç dels horts.

ROSA MARIA A.