dimarts, 10 de novembre del 2009

Ana dinamitzadora del telecentre






Quan temps fa que fas aquesta feina?
Vaig començar a treballar el dia 2 de març de 2008. Aproximadament fa uns 9 mesos.

T´agrada aquesta feina?
Com en tot a la vida hi ha coses de la feina que m´agraden més i coses que m´agraden menys. Entre les coses que m´agraden més estàn les tasques que haig de desembolupar, atendre als usuaris, intentar resoldre els seus duptes, organitzar i impartir realitzar les tasques administratives que s´en deriven de la gestió del Punt, ect.. Les coses que m´agraden menys estàn relacionades amb les condicions de treball, una jornada que s´estén al llarg de tot el dia i el fet que visc lluny de Sant Feliu.

Com vas apendre aquesta feina?
Fent-la. Fa aproximadament uns quatre anys vaig estar treballant al Punt Omnia Adsis, al barri de El Carmel a Barcelona. El dia a dia de la feina al Punt Omnia D´adsis s´asembla molt al dia a dia del Punt TIC del Palau Falguera i això em va fer agafar experiència. També em va ajudar molt fer el Curs d´Extenció Universitària de Dinamització i Educació en l´us social de les TIC que podiem realitzar les dinamitzadors de manera gratuita.

Com veies la feina al començament i ara actualment?
Gairebé igual. Com que ja una experiència similar m´imaginava com seria la feina. Pel que fa a les condicions laborals les coneixia quan vaig entrar i de moment es mantenen, així que, en aquest sentit , cap novetat.

Què vol dir TIC?
TIC provè d´agafar la primera lletra de :
Tecnologies de la Informació i la comunicació...TIC

S´utilitza habitualment l´abreviatura per referir-nos a tot el que està relacionat amb les noves tecnologies com per exemple, els ordinadors, Internet i tot al que es deriva del seu ús , correu elctrònic, cercar informació fer tràmits online.... els blocs. Però si vosaltres ho sabeu millor que jo!

Quins cursos feu al Punt TIC del Palau Falguera?
Actualment fem, de manera regular, el Curs d´Iniciació a L´ordinador i el Curs d´iniciació a Internet, també fem al taller de Fotografia Digital i el taller de Blocs. Puntualment fem tallers adreçats a col.lectius específics , com per exemple el Curs d´eines TIC adreçat a comerciants . empresaris i emprenedors. De vegades fem algun Taller específic com per exemple el de Tràmits Digitals, per apendre a fer servir el DNI electrònic i l´IdCAT o el taller de Web 2.0, per conèixer una mica més a fons les possibilitats d´Internet.

Quins estudis tens?
Vaig estudiar Psicologia a la Universitat de Barcelona i el Cicle Formatiu Gràfica Publicitària a l ´Escola d´Art Serra i A bella . Actualment estic fent un altre cicle formatiu , a distància, , amb l´IOC, de Desembolupament d´Aplicacions Informàtiques. No sé si mén sortiré.
Tagrada la feina?
Com ja he comentat abans magrada molt la feina ,les hores em passen volant i gairabe no manadono i ja es divendres.Tot aixo,es una feina,i,comtambe ja he dit abans ,magradaria de disposar mes temps per mi mateixa.
Tagrada ajudar a les personas ?
jo crec que a tothom li agrada ajudar als altres sempre que sigui possible i estigui a les mevas mans poder ajudar.
Com portes el fet que et demanin dues o tres persones alhora?
Intento organitzarme establint un ordre de resposta i informant a les persones que tenen dubtes o en pregunten en qui ordre els hi podre dir la resposta.
Tot i que aquest sistema funciona forsa be ,de vegades,sentirte demandatper 5 persones crea una mica destres i pot convertirse en tasca una mica esgotadora. Peroels usuaris son molt comprensius i agraits i sempre et demostren la seva simpatia i afecte, precisament una de les coses mes boniques d'aquesta feina.