dimecres, 21 d’octubre del 2009

Entrevistem a Susanna de la biblioteca

Quina és la funció principal de la Susanna?
La funció general atendre a l´usuari, recomanar-li llibres. A la sala infantil a l´entrada al préstec. 1ª.planta fer carnets,possar a les estanteries els diaris, revistes, noveles.
També ens poden portar llibres d´altres biblioteques demenant-ho a la primera planta. S´ordenen llibres, a cada nº. li correspon una matèria.
Per treballar amb les biblioteques públiques sí que es necessita Biblioteconumia i documentació.
La gent ve a estudiar i consultar Internet,llegir el diari,conectar-se al espai Wifi,si tenen dubtes, tambe se'ls atent.
Pensar els temes de les exposicions, el blog de la biblioteca, guies d´idiomes. Preparar els llibres i els audiovisuals per poder-los deixar en préstec. Si algú perd un llibre o un C.D ha de comprar-ne un d´igual.
La Susanna també s´encarrega de la Sala Infantil. El mateix carnet per totes les biblioteques. Material per endur 6 llibres, 4 C.D, 4 pel.lícules i 6 revistes. Els llibres al cap de 3 setmanes i pel.lícules C.D 1 setmana. La revista és una setmana.

Susana, ens va proposar de fer un poster, per el dia de la Salut Mental 10 octubre 2009, tambè ja hi varem participar l'any passat.
Susana, ens ha facilitat un lloc a l'entrada i un estant, per tal de possar-hi alguns llibres que hem consultat, d'art,pintura,jardineria,poesia,música de tot genere, revistes, noveles. Parlant amb ella varem pensar de dedicar-ho a la lectura, com un mitja de reduir negits i tensions i com utilitzar temps lliure, per descarregar, pensaments que preocupin dels resums reflexions que haviem fet poder-les imprimir i expossar-ho com treball que no es veu, i el valor i l'esforç que comporta
Gemma, Roberto, Ramon, Francisco, Juan Antonio.