dimecres, 5 de maig del 2010

FESTES DE PRIMAVERA


Les festes de primavera es celebren els dies 7, 8 i 9 de maig, es un bon moment per gaudir de la nostra ciutat, de les moltes activitats que tindrem, del nostre comerç, i sobretot, de la rosa.
Aquest any l, Exposició Nacional de Roses té un atractiu afegit. música i roses amb motiu de la celebració del 125è aniversari del naixement del roserista santfeliuenç Pere Dot, gran representant de la cultura i la tradició roserística a Catalunya i arreu del món. Gran amant de la música de Jazz, Pere Dot tingué per amic Cole Porter i va crear exclusivament per a ell una de les seves varietats: la rosa Linda Porter.
L´Exposició retrà homenatge a Pere Dot i comptarà amb un espai monogràfic de caire educatiu i divulgatiu on es donarà a conèixer la seva obra i figura.
Però no només les roses seran l´atractiu d´aquest cap de setmana. El nostre comerç també tindrà el seu protagonisme omplint els carrers amb els estands i aparadors que ens mostraran la varietat i qualitat de l´oferta comercial de la ciutat.
Hi hauran actuacions de tot tipus com la d´en Pep Plaza (el Guardiola del Crackòvia).
En definiva seran unes festes esoectaculars. Esperen ques les gaudeixin.
JUAN ANTONIO