dimarts, 21 de juliol del 2009

museo municipal de Molins de Rei

Exposicions, museu,patrimoni cultural, sociedad, mujeres, niños, hitória, catalunya, poblacio de Molins de Rei.
el portal del museo de Molins de Rei esta destinat a informar sobre el museo,las activitats que es ofreixen i el seu fons hitric,etnografics i artistic
el seu fons esta conformat per mes de 5000 peces de diferents epocas i relacionades amb diversos usosn i art,format per riques i variades coleccions,materials arqueologic procedents i realitzades a la vila i rodalies,arquitectonics d`edificis historics ja desapareguts com ara el palau de requesens.
Les coleccions son el gran potencial del museo,formades basicament per aportacons dels molinecs.dins del marc de la vila quotidiana hi trobem espardanyer,carreter,boter,ferrer,en la pagesia i en la religio,mes recreaciodún celleri dúna cuina tradicional.
Destaquem la coleccio dex llibres la ceramica i la pintura de miquel cabonell.seccio objectes,de musica, i de cromolitografia.
la conservacio del patrimoni local,objectes que romanenals nostres diposits,participa tambe en exposicions itinerants amb coleccion de la resta del territori catala.
sorganitza aquesta exposicio coincidint amb la commomeracio del quart centenari de edicio del quixot i del any del llibre i la lectura.
tambe soferi daltres activitatsper a posar a prova la creativitat i la imaginacio.