dimarts, 28 d’agost del 2012

Crim horrible

Les notícies d'avui obren amb el crim de Bretón.
La gent es deu preguntar si s'ha tornat boig, o ha pres la gent per idiota, com es possible que es carregui els seus dos fills i ho converteixi en un joc, un joc macabre que deixa en molt mal lloc tenir paranoia o alguna cosa semblant.
No és boig qui s'esforça per dur una vida el més digne possible, si que ho està el qui té fantesies que van encontra dels altres.
Hi ha hagut genis boijos, però intentaven fer grans coses, potser realitzar somnis hi tot, això d'aquest "paio" ja passa de taca d'oli, el membre es deu creure que és interessant tenir la policia enganxada als telons, es deu creure important sent el centre d'atenció, o es deu pensar que n'hi haurà prou dient que esta`zumbat!
Jo crec que dona mal nom a la gent que en un dia qualsevol varem perdre el nord, no és el mateix anar més perdut que un pop en un garatge, que carregar-se el pop!
És una llàstima que davant d'un crim sigui tant rellevant estar o no boig, pot ser tant arbitrari com preguntar si ets ric o pobre, blanc o negre, home o dona, cristià o musulmà.
La mala llet no és una condició innata de l'home!

Roc