dilluns, 16 de març del 2009

Partit de lliga contra Cornella

Sant Felliu / Martorell 3 Cornellà 1
El Dimarts dia 24 de Març es va jugar a Sant Feliu de Llobregat el partit de lliga, el partit va començar a les 12:3o del migdia, era un partit molt important pels dos equips, ja que Sant Feliu/ Martorell casi ve no li servia la derrota o un ampat per seguir lluitant per el titol.
Per vanda de Cornellà va ser la primera derrota de la lliga aquesta temporada, encara estan a dalt de tot en el 1r o 2n lloc del grup.
La primera part va acabar amb 1-0 al marcador a favor de Sant Feliu/Martorell amb un gol amb propia porta.
El partit va començar per vanda de Sant Feliu/Martorell bastant intens amb varies ocasions seguides i xuts que no van acabar amb el premi del gol.
La segona part el partit va seguir amb casi bé amb la mateixa dinàmica, quant ja quedaba vent poc per acabar el partit Cornellà aconsegui el gol de l´honor. JOAN T.