dijous, 18 de setembre del 2008

TOT SOBRE EL MOSQUIT TIGRE

El mes impotant i efectiu es evitar la posta dous i el creixement de les seves larves aquatiques i aliminar tots els punts d'aigua on pot creixer.
l'aplicacio d'insecticides sobre el mosquit adult no es un metode eficas per controlar-ne la plaga, per aixo cal evitar acumulacions d'aigua a casa. Buidar dos cops per setmana els recipients del exterior que puguin acumular aigua...joguines cendrers gerros galledes, plats, sobre els testus plats d'animals domestics piscines de plastic etc. Buidar dos cops per setmana o tapar amb tela mosquitera espessa els safareigs i les bases petites avitar acumulacions d'aigua en zones de drenatge o canals de desguassos . Evitar els forats i les depresions del terra on es pugui acumular aigua i tapar els furats dels trocns d'arbres omplirlos de sorra . Eliminar l'aigua dels recipients on trobem larves del mosquit. Com evitar les picades, podem evitar la entrada del mosquit als edificis instalant teles mosquiteres que empideixin el pas per finestres portes i altres obertures.
Per evitar les picades es e recumenable que porteu roba de maniga llarga millor si son de colors clar aixi com mitjons.
Com curar les picades, renteu be i desinfecteu la zona de la picada, cas que persisteixen les molesties consulteu al vostre metge. Robert



1 comentari:

Pins d'Or ha dit...

Ens hem proposat baixar la foto del mosquit tigre, i ens ananem sortit. Ho hem fet entre tots elS d' informàtica.