dimarts, 30 d’agost del 2011

Tere i les roselles o paperines








Greis tot una modista







Greis, esta cosint el coixi que ha fet amb la técnica del teixit. Avui, realitza el coixi amb una roba de color blau que varem comprar al mercadillo.






Los girasoles-fotos









Hoy dia 30/08/2011, yo y también una compañera que se llama Anna, hicimos fotos a los "ya grandes" girasoles.















Los girasoles













No hace mucho, Roberto, un chico de centro de dia, plantó en el jardín de atras unos girasoles. Los ibamos regando y cuidando cada vez que tocaba jardín en el horario de verano, y unos de ellos ya se hicieron grandes. Junto a los girasoles plantamos también aloe vera, pero esta secó.

Vyara

Video de Catalunya en miniatura



Video realitzat per Vyara


música : Dido

dimarts, 23 d’agost del 2011

fotos sortida a Torrelles de Llobregat




Festes Majors a Catalunya










Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès

La Festa Major de Vilafranca, declarada d’interès nacional per la conservació del seu folklore i riquesa cultural, és una de les grans festes de Catalunya.

La Festa Major de Vilafranca del Penedès, declarada d’interès nacional per la conservació del seu folklore i riquesa cultural, és una de les grans festes de Catalunya. Des del segle XVII ha mantingut una estructura similar i esdevé una festa viva de tots i per a tots que té per escenari els carrers i places de la població. Comença el 29 d’agost i no para fins el 2 de setembre, sent el seu punt culminant el dia 30, diada de Sant Fèlix, patró de Vilafranca.Durant 5 dies, els carrers s’omplen de gent per acompanyar els entremesos i balls folklòrics en les seves actuacions en cercaviles i processons de Sant Fèlix, per emocionar-se amb les diades castelleres o per presenciar l’espectacle de música i foc que es desencadena amb l’entrada del sant a la Basílica de Santa Maria el dia de sant Fèlix.

Font:www.festa.cat

Collage amb pintura













Ha sigut molt divertit fer un collage amb pintura perque no havia fet mai aquest treball i m'ha donat la oportunitat de ser creativa.
La part del principi es molt divertida perque amb la pintura pots fer el que vols i també te dona la oportunitat de treballar amb equip.
També es interessant la apart del final perque et dona un resultat interessant i així s'ajuntan els treballs dels altres més el teu.
Es divertit ajuntar els trossos del final. La participació en equip es bona perque sempre poden aportar idees els companys i jo les puc aportar a ells.
Un collage es molt laboriós i m'ha ajudat a practicar la paciencia perque costa molt d'esforç crear un collage sol. Però encara que costi estic molt contenta d'haver fet aquest treball manual. També em va agradar molt la caricatura, però ara no parlaré d'això perque ja vaig parlar d'això en un altre comentari. No tinc res més a dir. Estic molt contenta del collage i tinc ganes de fer més treballs com aquest.

Escrit per Anna















































Vyara

dimarts, 16 d’agost del 2011

Fotos - realizando el mural.















El mural libre



Hoy en taller creativo hemos hecho un mural con pinturas acrilicas, de todos los colores, el tema de la composicion era libre, podiamos dibujar y pintar en todo el espacio del papel. En el mural todos hemos participado en algun dibujo y hemos escrito que ha representado para cada uno y como nos hemos sentido al pintar.
Lo hemos puesto en la pared de la sala para poder verlo durante un tiempo.

-Julio ha pintado un planeta, se ha inspirado pensando con el universo.
- Pedro se ha sentido libre como un pájaro.
- Sole ha pintado una diana y un cuadro.
- Jordi se ha sentido orgulloso de ser cátalan y de los costumbre Catalanas. Ha dibujado un àrbol y la senyera.
- Alibeit ha sentido el poder de la pintura abstracta. Ha pintado con varios colores.
- Greis ha pintado una flor y la ha puesto en un cuadro.
- Anna se ha sentido creativa y ha pensado en el verano. Ha dibujado las olas, la playa, sombrilla.
- Francisco se ha sentido realizado. Ha pintado con un trozo de esponja,, y ha hecho una especie de redonda grande.
- Vyara se ha sentido contenta de haber pintado un sol. Le ha dibujado una sonrisa grande con mofletes.
- Juan Antonio se ha sentido pictórico. Ha dibujado una letra musical y algunos mas sin limite.
-Sergio ha dibujado unas ondas parecido a un prado verde y amarillo
-Rafa ha dibujado unos signos, el de la paz, el giny y el yang,
-Carles ha dibujado un triangulo, participando con el grupo.

Vyara

Festa de Sant Llorenc

Els properts dies 9 i 10 d 'agost a Sant Feliu, celebraran la festa de Sant Llorenç.
Un més, els santfeliuencs i santfliuenques que es varen trobar van gaudir de la festa patronal de la ciutat i participar en actes populars a la fresca.
és tradició, a la plaça de la vila, sen l'escenari on es desenvoluparan tots els actes de la celebració.
Ara bé, si hagues plogut, alguns actes es prevenia de celebrarlos a la discoteca, i les sardanes o les havaneres, a la Sala Ibéria.

sole

dimarts, 9 d’agost del 2011

Cataluña en miniatura







Inaugurat el Maig de 1983, CATALUNYA EN MINIATURA és el complex turístic i cultural en miniatura més gran del món i l'únic a Espanya. La seva finalitat és donar a conèixer als visitants els monuments, els edificis i les realitzacions més representatives del Principat. Al mateix temps vol ser una mostra viva ¡ permanent que exterioritzi la realitat cultural i folklòrica de tota Catalunya a fi de donar a conèixer millor les peculiaritats dels seus pobles i les tradicions de la seva gent, enfortint els llaços d'amistat i d'esforç comú.
Alhora ofereix la realitat del poble català a tota la gent de fora que ens visita perquè, un altre dels objectius de "Catalunya en Miniatura" és promocionar el turisme, tant en l'ordre extern com en l'intern essent -com ha manifestat el Molt Honorable President de la Generalitat- una alternativa interessant i diferent de les moltes que Catalunya ofereix als seus visitants, concretament a la comarca del Baix Llobregat.El criteri seguit per a l'elecció i ubicació de cada maqueta, corresponent a un monument representatiu o realització singular, ha estat l'ordenació comarcal de Catalunya, integrada per 41 comarques. Les maquetes reprodueixen les realitzacions més genuines de Catalunya, aconseguint així una àmplia visió de la nostra identitat turística, arquitectònica i cultural.En la seva voluntat d'ésser un mirall de la Catalunya monumental, és quelcom més que una exposició, doncs permet al visitant, en poc més d'una hora i mitja, realitzar un viatge real per totes les terres de Catalunya, coneixent les seves representacions més característiques.


Vyara

fotos



Sole

dimarts, 2 d’agost del 2011

El escultor de libros








Brian Dettmer transforma tomos en tallas


Diccionarios, guías de arte, tratados de medicina, libros de geografía... Esa es la materia prima con la que el artista estadounidense alimenta su serie Altered Books, un conjunto de complejas esculturas hechas de papel.

No es la primera vez que Dettmer realiza algo así. de hecho, es un auténtico especialista en darle forma a mapas, casetes o cintas de vídeos, los materiales que protagonizan otras de sus series esculturales. La creación de estas obras es ciertamente laborosa. Primero, selecciona gruesoso volúmenes, y después excava en ellos con una presición similar a la que emplearía un cirujano. Corta las páginas, las flexiona, perfora y pega; esculpe meticulosamente el papel; y entresaca del libro imágenes y textos. Así, obtiene extraordinarias composiciones tridimencionales con las que pretende reinterpretar la esencia de su arte. El precio de las tallas oscila entre los 3.800 y los 32.ooo dólares.

Vyara
escrit de la revista Muy Interesante





El més de Agosto

El més de Agosto ya no es lo que era, antes era el més de las vacaciones,
todo el mundo esperava que llegara para irnos, sobre a nuestos pueblos, a la planya, a la montaña.

Peró con los años todo fue cambiando, las vacaciones en lugar de ser todas en Agosto poco a poco
se fueron distribuyendo, y ya la gente empezando a salir fuera de España.

Donde se quedó aquel més de agosto, ahora se gastan un dineral para irse aparis y aotros paises, y el turismo en España se disparo empezaron turistas de todas partes, y siguen viniendo para el bien de nuestro pais.

Aquellos años an pasado ahora hay que mirar el presente.
sole

Bibliopatja a la Barceloneta

http://www.bcn.cat/mediambient

Vyara