ingredients per a 4 persones
200 g de cigrons cuits
200 ml. de llet
50g de farina de blat de moro
2 ous
60 g. mantega
1 1/2 cullerades de sucre morè de caya
1 cullaredeta de canyella en pols
la pela d'1 taronja ratllada
sucre per arrebossar
oli d'oliva verge extra
anís.
PREPARACIÓ
1- en una olla petita, bulliu la llet i la mantega amb la pela de la taronja ratllada i el sucre morè.
2-Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i afegiu-hi els cigrons cuits.
3- tritureu-ho tot amb la batedora elèctrica fins a obtenir una massa fina. Si queden pells de cigrons, passeu per un colador xinès.
4-Poseu, de nou, els ingredients a l'olla i al foc, no gaire fort, i afegiu-hi la farina sense parar de remenar, fins que la massa formi una pilota que se separa de les parets de l'olla. Apagueu el foc i trenqueu un ou a sobre de la massa i barregeu-ho amb cura fins que quedi integrat. Afegiu-hi, de la mateixa manera, el segon ou.
5- En una paella, escalfeu oli abundant i tireu-hi boles petites de massa (us podeu ajudar amb una mànega de pastisseria o una cullera) i fregiu-les fins que quedin ben rosses.
6- Amb una escumadora, traieu els bunyols del foc i deixeu-los sobre un paper absorbent.
7- Barregeu sucre blanc i canyella. Pinteu els bunyols amb un pinzell impregnat en anís i arrebosseu-los amb la barreja de sucre i canyella.
Valle
dimarts, 12 d’abril del 2016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada