dimarts, 28 d’agost del 2012

Curso para reducir el estrés y mejorar la autoestima

Algunos de sus objetivos son.: aprender a reducir el estres innecesario, mejorar la confianza en uno mismo/a (autoestima), aumentar la eficacia de las comunicacionesy aprender  a crear los sueños vitales.
Utilizan una  metodologia activa y particitativa: aprender es experimentar que algo es  posible
por las tardes realizan excursiones con paseos y baños en las gargantas de aguas cristalinas que descienden de la sierra.
Y en las noches se puede disfrutar de la creatividad de los asistentes en veladas particitativas ( charlar, cantar, hacer música, baile libre, teatro, etc.) 
nativitat
font.: psicologia


Crim horrible

Les notícies d'avui obren amb el crim de Bretón.
La gent es deu preguntar si s'ha tornat boig, o ha pres la gent per idiota, com es possible que es carregui els seus dos fills i ho converteixi en un joc, un joc macabre que deixa en molt mal lloc tenir paranoia o alguna cosa semblant.
No és boig qui s'esforça per dur una vida el més digne possible, si que ho està el qui té fantesies que van encontra dels altres.
Hi ha hagut genis boijos, però intentaven fer grans coses, potser realitzar somnis hi tot, això d'aquest "paio" ja passa de taca d'oli, el membre es deu creure que és interessant tenir la policia enganxada als telons, es deu creure important sent el centre d'atenció, o es deu pensar que n'hi haurà prou dient que esta`zumbat!
Jo crec que dona mal nom a la gent que en un dia qualsevol varem perdre el nord, no és el mateix anar més perdut que un pop en un garatge, que carregar-se el pop!
És una llàstima que davant d'un crim sigui tant rellevant estar o no boig, pot ser tant arbitrari com preguntar si ets ric o pobre, blanc o negre, home o dona, cristià o musulmà.
La mala llet no és una condició innata de l'home!

Roc

Visita al Museu "Blau" Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El Museu "Blau" esta situat al Forum de les Cultures. Nosaltres desde Centre de dia de Sant Feliu, volem anar-hi per visitar. Per arribar alla agafarem el renfe desde Sant Feliu a Barcelona, i després desde Plaça Urquinaona agafarem la L4 (linea groga). Parada El Meresme-Fòrum sortida Av.Prim.

Presentació:
El Museu "Blau" ocupa 9.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes amb modernes instal.lacións i serveis per a tots els públics que s'estructuren al voltant d'un immens vestíbul de lliure accés que és el punt de partida i d'arribada a tots els programes i serveis del Museu: l'exposició de referéncia: Planeta Vida , la Mediateca, El Niu de Ciència.
Aquesta mostra s'inaugura amb el nucli de l'exposició, "La Tierra Avui", que és la part que exhibeix 4.500 peces del fons patrimonial del Museu i que ocupa més espai dins el recinte expositiu. Els altres dos ámbits que en formen part: "La Biografia de la Tierra" i "Els Laboratoris de la Vida" també s'han inaugurar.

El Museu "Blau" és un equipament cultural que aporta a la ciutat una oferta cultural innovadora que fa compatibles el rigor cientific i la divulgació, el sentit lúdic i el coneixement de la natura , el lleure i el debat regorós de qüestions mediambientals vinculades amb l'actualitat.

Les col.lecions del Museu:
Nom de la col.leció:                                                                Nom d'espècimens:  
Geologia: mineralogia                                                              18.000      
Geologia: petrología                                                                19.000
Pateontologia                                                                        150.000
Botànica: Banc de Germoplasma                                                2.470
Botànica: Jardí Botànic, Planta Viva                                         17.600
Botànica: Herbaris                                                                  848.000
Zoologia: Artròpodes                                                            1.800.000
Zoologia: Invertebras no artròpodes                                           83.000
Zoologia: Cordats                                                                     35.500
Zoologia: Registres sonors                                                         83.000
TOTAL                                                                              3.057.370
El nucli de l'exposició de referencia és Planeta Vida
Els ámbits més amplis corresponen a roques i minerals, fòssils, plantes i animals que tradionalment han format part del fons patrimonial del Museu.
 Accés i ús de les col.lecions:
Els fons es conserven en quatre edificis: el fons de zoologia es troba al Laboratori de Natura (Castells dels Tres Drogons), el fons de geologia i paleontologia es conserva al Museu Martorell, situats al parc de la Ciutadella, i les col.lcecions botàniques a l'Institut Botànic de Barcelona (centre mixt CSIC-Ajuntament de Barcelona) i el Jardí Botànic, ubicats al parc de Monjuïc.
Illes de Ciència:
Són recintes independents que es troben al llarg del recorregut de l'exposició i expliquen temes específics de la natura i de la seva relació els humans.
Recursos museogràfics:
  • 13 audiovisuals
  • Peces de la col.lecció del Museu 
Vyara
font;  web del museu  

MUSEU BLAU DE BARCELONA -FORUM DE LES CULTURES




dilluns, 27 d’agost del 2012

Ruth y Jose

Ahora dicen que podria ser que se hubiesen hayado huesitos de los dos  niños cerca. Esto tendria que ser un escarmiento o al menos un aviso conforme se deven endurecer las normas sobre la custodia de los hijos

dimarts, 21 d’agost del 2012

graffitis del pon de sota la estacio de sanfeliu de lloregat.i una fotu presa des de casa del jordi







                                       


Las mujeres

La madre auyda en la aceptación del cuerpo 

Es evidente que el "ideal" actual del cuerpo femenino no se corresponde demasiado con el de la gran mayoría de las chicas, y menos con el de las que tienen cierto sobrepeso. ¿Cómo viven estas chicas su propia imagen? Estudios israelíes han entrevistado a 22 mujeres autoindetificadas como "gordas", con el objetivo de analizar la existencia de un posible papel positivo de la relación con sus madres que influya en la autoaceptación. El estudio concluye que, afectivamente, una relación madre-hija que actúe como "resistencia" ante los mensajes e imágenes sociales puede ser una oportunidad para que esas chicas construyan un concepto del propio cuerpo más positivo. El estudio se ha publicado en Women's Studies Internetional Forum. 

Además de fortalecer el vínculo madre-hijo
EL COLECHO CUIDA EL CORAZÓN

Las mujeres

La madre auyda en la aceptación del cuerpo 

Es evidente que el "ideal" actual del cuerpo femenino no se corresponde demasiado con el de la gran mayoría de las chicas, y menos con el de las que tienen cierto sobrepeso. ¿Cómo viven estas chicas su propia imagen? Estudios israelíes han entrevistado a 22 mujeres autoindetificadas como "gordas", con el objetivo de analizar la existencia de un posible papel positivo de la relación con sus madres que influya en la autoaceptación. El estudio concluye que, afectivamente, una relación madre-hija que actúe como "resistencia" ante los mensajes e imágenes sociales puede ser una oportunidad para que esas chicas construyan un concepto del propio cuerpo más positivo. El estudio se ha publicado en Women's Studies Internetional Forum. 

Además de fortalecer el vínculo madre-hijo
EL COLECHO CUIDA EL CORAZÓN







11 de setembre

Aviat farà tres-cents anys que les tropes Borbòniques van ocupar militarment Catalunya.
A"Casi trescientos", els soldats eren una mica "gais", a l'autèntica eren els soldats"machos como yo".
Això explicaria perquè hi ha bona gent que es fascina amb la peli "300", i perquè hi ha qui es fascina per la seva sequel.la de "casi 300".

A la paròdia es deixa entreveure que no sempre la història és com ens l'havien explicat, avagades s'ho havia imaginat algú altre amb una connexió "mística amb el més enllà",¡ Misteri .....Ressolt!
A la seriosa es deixa entreveure el dolor de la nostre terra, sotmesa a la mà extrangera, sempre bàrbars molt dolents, que ves a saber perquè se'n porten de viatge a terra desconeguda a sa mare, la dona, els fills, i els estalvis(Divisa).


Suposo que hem mastissat el país amb els fills de la gana, i que hem procurat ser uns amfitrions mòdelics, que amb un repartiment asimètric i molt original dels impostos, hem educat,sanat,i empleat a aquella gent que volien un enterrament cristià.

No sé si ambdues versions tenen el seu punt de trobada, però ha generat moltíssim turisme!

Roc






































































































imatges de cel cervello i entorn.

hola en dic jordi i soc mol afisinat a la metorogia en general els nuguls de tot tipus a qui teniu un recul fetas de lcasa mea al mirado de cervelló





sepra e degixat tindra una mona camara de fotus.pero mai e pugut dipusa de una.pero ara ma panu am el meu movi sansun galasi nini.anire paxan fotus sempra q pugi per copatilas en tutom. acetu top tipus de riticas.maradaria amomanen la aguda de algun meterolac per defini tipus de nugol q so.lla q alguns no es defin de tipus son.ens bellem!!!! fiiu!!!!




dimecres, 15 d’agost del 2012

Tecnologias de futuro

De cuatro aros a dos ruedas

Audi ha aplicado sus conocimientos sobre ligereza, materiales, aerodinámica, propulsión eléctrica y desarollos de alta competición para crear un prototipo de bicicleta. Se llama e-bike y está hecha conj fibra de carbono-chasis, llantas y basculante. Esta bici de la firma alemana de los cuatro aros pesa 11 kilos y lleva baterías, recargables en 2,5 horas, alojadas en el interior del tubular; y un motor acoplado a la rueda trasera. Una pantalla táctil permite elegir el modo de pedaleo, incluida la posición pedelec, que ofrece asistencia eléctrica para volar a 80 km/h durante 70km.


Déjate llevar por una silla

Se llama Uni-Cub y es un dispositivo de movilidad personal creado por Honda. Tiene un diseño compacto en forma de asiento que permite el usuario desplazarse hacia delante, hacia atrás, a derecha e izqierda y girar sobre sí mismo y en diagonal con solo impulsar el torso en la dirección requerida.
Alcanza una velocidad máxima de 6km/h y su autonomía es de seis kilómetros en modo eléctrico puro. Puedes conocerlo más en profundidad en esta dirección de la firma japonesa: http://bit.ly/KEg7fQ.
Vyara

dimarts, 14 d’agost del 2012

un buen entrenador es quien motiva

para luchar cotra los pensamientos que te indica tu niño inseguro necesitas. actitut correcta y buena motivacion.La  actitut consiste en un estado mental positivo. La motivacion , en infundir a esta  actitut positiva la energia necesaria,la que te permite mantener el esfuerzo y llegar lejos.



Nativitat


font de revista psicologia practica.

fotos de l'exposició de pintures

Sole

Super noies

Les noies s'han imposat a Londres per 11 medalles a sis en referència als nois, un altra cop treuen millors notes, i són més aplicadetes.
¿Com és possible que l'esport femení haigi doblat el masculí?. Si tenim en comte que per seguir l'esport femení t'ho has de fer tu tot solet, en el masculí la cosa agafa termes d'orgia massiva compulsiva i demagoga fins al moll de l'òs.
L'esport masculí t'atraca i t'aborda constanment encara que no et vingui de gust, abusa de la teva confiança, i et persegueix als llocs més recondits de la societat.
En canvi el femení, ha resultat ser més silenciós, discret, i educat per acabar fulminant l'esport prepotent dels homes.
Sembla que l'excés indigest de l'esport masculí té a veure amb la política més casposa, i que l'esport femení és una mica més net, les que curren s'ho guanyen o no sense especular, i en el d'homes tot es confón en un anar i venir de banderes, eslòguens, i d'un marketing que ens transporta a escenaris bíblics.
Les dones es veu que desde l'anonimat i la humilitat s'han espavilat per col.lar-nos un gol per l'esquadre, les mosquetes mortes han vençut al gegant Gol.liat, i amb prou eficàcia.

Roc

dimarts, 7 d’agost del 2012

Els Jocs Olímpics

Van començar els jocs, i me'n vaig anar de vacances, però ara que he tornat explicaré, que la veritat no he vist cap esport considerat olímpic!
Campionat mundial del "silling" de camping va acabar en "taules" per exemple!
La natació on es valora moltíssim el bon ambient, planxing i bomba, va se de quatre a dos en participacions.
La "siesta" va ser en tècnica esportiva un clàssic, el famós mètude del llit inflable,amb inflador incorporat.
Pel que fa als nutrients va triumfar el pa amb tomàquet, també fora d'hores, i amb aquesta disciplina és lògic que hi hagués sortides en falç!
I  finalment l'entrega de medalles pel primer que es desperti!

La tornada va anar prou bé, li hem dit a la mare que els jocs han sigut un èxit organitzatiu, sense atemptats terroristes, i fins hi tot ens hem oblidat de la crisis.
Roc


Dóde me hubiera gustado nacer

Verse viviendo en en otras épocas es un juego común. Lo difícil es querer nacer en un lugar diferente al que realmente se hizo, pero en el mismo año. La eleccioncondiciona muchos otros aspectos de la vida En 1984, por ejemplo, Eepaña vivía ya en democracia mientras Moscú era la capital de la Unión Soviética, Elegir dónde se nace es optar por el contexto en el que se desea crecer. La profesión parece importar. Y con o sin imaginación, Europa sigue mandando.
sole

Juegos olimpicos de Londres

China complica la plata al dúo de "sincro"

Fuentes y Carbonell afrontan hoy la final en tercer lugar

El sueño de la medalla de plata se complica para el exelente dúo de la síncronizada española formada por Andrea Fuentes y Ona Carbonell, que hoy llegará a la pelea por el podio en el Aquatic Centre en tercera posición.
    Una valoración más baja de lo previnsible del ejercicio libre (96,590), el fuerte de la pareja española, las colocó por detrás de las chinas Xuechen Huang y Ou Liu (96,710), 12 centésimas que pueden suponer la diferencia entre la plata y el bronce, ya que el oro parece indiscutible para las intocables rusas Natalia Ishchenco y Svetlana Romashina (98,600).

Desde elo periodico "El Periódico"





Vyara